Дистанційне навчання
Трудове навчання 7 клас 22.05.20

ТЕМА: Види спеціальних символів та штрих-кодів на продуктах харчування та їх значення на збереження здоров’я людини
Завдання: на блозі oksanamospan1.blogspot.com

1.              Перегляньте відео до теми уроку «Нові правила маркування товарів в Україні: як етикетка сприятиме здоровому харчуванню»  https://www.youtube.com/watch?v=jIopcLuADCA


2.              Ознайомтеся з правилами для розумного споживача
1 Читає склад та обирає здорову їжу.
2 Користується экокосметикою і побутовою НЕ хімією.
3 Легко відрізнить екосертифікати від псевдо маркувань.
4 Не купує зайвого.
5 Ходить за покупками з екоторбинкою.
6 Відмовляється від пластика на касі.
7 Не викидає продукти.
8 Сортує відходи.

 3.     Напишіть, на що ви звертаєте увагу, під час придбання товару?

Фото  надіслати на електронну скриньку oksanamospan23@gmail.com або на вайбер 0990205314

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога