Дистанційне
навчання
Трудове
навчання 7 клас 22.05.20
ТЕМА: Види спеціальних символів та штрих-кодів на продуктах
харчування та їх значення на збереження здоров’я людини
Завдання: на блозі oksanamospan1.blogspot.com
1.
Перегляньте
відео до теми уроку «Нові правила маркування товарів в Україні: як етикетка сприятиме здоровому
харчуванню» https://www.youtube.com/watch?v=jIopcLuADCA
2.
Ознайомтеся з правилами для розумного споживача
1
Читає склад та обирає здорову їжу.
2
Користується экокосметикою і побутовою НЕ хімією.
3
Легко відрізнить екосертифікати від псевдо маркувань.
4
Не купує зайвого.
5
Ходить за покупками з екоторбинкою.
6
Відмовляється від пластика на касі.
7
Не викидає продукти.
8
Сортує відходи.
Фото надіслати на електронну скриньку oksanamospan23@gmail.com або на вайбер
0990205314
Комментарии
Отправить комментарий